JUST NU!
Vinterhjul + Dragkrok + Fri service 3 år*  

Succen fortsätter fast nu i en ny form som passar vintern bättre! Kompletta vinterhjul på en snygg svart alufälg plus en fast dragkrok monterad på bilen. Redo att möta vintern 2023/2024. Tänk på att detta är en begränsad kampanj som gäller privatpersoner. Värdet är hela 32000 kr monterat och klart på bilen. Vi har bilar på väg hem under hösten och kan fr o m September månad börja leverera nya fina Subaru Outback.

*Fri service gäller 3 år eller 4500 mil (1 år/1500 mil, 2 år/3000 mil, 3 år/4500 mil)

MILJÖALTERNATIVET XFUEL

Vi erbjuder XFuel som tillval. Ett system som gör att bilen kan köras på både biobränslet etanol och bensin.
Motorn klarar av valfri blandning mellan bensin och E85 och anpassar sig till den blandning som för tillfället finns i bränsletanken utan att föraren behöver göra något.
Systemet kostar 15.000 kr, monterat och klart.

Vägtrafikskatten för en Subaru med XFuel är:

Outback 965 kr/år*
Forester 1.086 kr/år
XV 1.086 kr/år
Crosstreck 1.020 kr/år

*Med miljöalternativet XFuel på en Subaru Outback är besparingen +40.272 kr fordonsskatt över 3 år.


ATT KOMMA TRYGGT HEM ÄR DEN STÖRSTA LYXEN

Subaru kompromissar aldrig med säkerhet, framkomlighet och funktion. Det bästa de har att erbjuda är standard i alla deras bilar. Det har byggt en unik relation mellan Subaru och deras kunder. En relation som Subaru är mycket stolta över.

ALLTID FYRHJULSDRIFT

VÄRLDENS SÄKRASTE BILAR

ALLTID NÖJDABILÄGARE

En Subaru är alltid fyrhjulsdriven. Fyrhjulsdriften ger kraft åt alla fyra hjulen samtidigt, vilket ökar kontrollen oavsett underlag och ger dig trygghet bakom ratten.

Subarus vision är att bygga Världens säkraste bilar. Ingen ska dödas eller skadas allvarligt i eller av en Subaru. Därför är alla säkerhetssystem alltid standard i en Subaru.

En del köper bil utifrån vad grannarna kör. Andra köper för att färgen är fin eller för de många mugghållarna. Och så finns det de som köper Subaru…