MILJÖALTERNATIV XFUEL
Vi erbjuder XFuel som tillval. Ett system som gör att bilen kan köras på både biobränsle etanol och bensin. Motorn klarar av valfri blanding mellan bensin och E85 och anpassar sig till den blandning som för tillfället finns i bränsletanken utan att föraren behöver göra något. Systemet kostar 10 000 kr, monterat och klart.

Vägtrafikskatten för en Subaru med XFuel är:
Outback 1.262 kr/år
Forester 1.174 kr/år
XV 1.119 kr/år

ATT KOMMA TRYGGT HEM ÄR DEN STÖRSTA LYXEN
Subaru kompromissar aldrig med säkerhet, framkomlighet och funktion. Det bästa de har att erbjuda är standard i alla deras bilar. Det har byggt en unik relation mellan Subaru och deras kunder. En relation som Subaru är mycket stolta över. Subaru har högsta lojalitet på marknaden och 15 år i rad har de varit topp 3 när det gäller Sveriges mest nöjda bilägare.

ALLTID FYRHJULSDRIFT
En Subaru är alltid fyrhjulsdriven. Fyrhjulsdriften ger kraft åt alla fyra hjulen samtidigt, vilket ökar kontrollen oavsett underlag och ger dig trygghet bakom ratten.

ALLTID NÖJDA BILÄGARE
En del köper bil utifrån vad grannarna kör. Andra köper för att färgen är fin eller för de många mugghållarna, eller så finns det se som köper Subaru.

VÄRLDENS SÄKRASTE BILAR
Subarus vision är att bygga världens säkraste bilar. Ingen ska dödas eller skadas allvarligt i eller av en Subaru. Därför är alla säkerhetssystem alltid standard i en Subaru.